Gastenboek/libro de visitas/guestbook/Gästebuch/livre d'or

Nancy en Coert Van Spall
20-06-22 13:23:14
Lieve Karin en Ron,
Wat een memorabele vakantie! We zouden eigenlijk wat rond gaan trekken. We zijn twee weken gebleven!
Het was perfect voor ons. Het is een hele relaxte vakantie geworden. Een fantastische plek voor onze tent. Echt genieten van het uitzicht. Ieder moment van de dag weer anders.
De prachtige omgeving biedt genoeg om te ontdekken, leuk dorp op loopafstand, waar je lekker kunt eten. We hebben mooie wandelingen gemaakt.
De via verde gefietst, zeer de moeite waard.
We hebben genoten van jullie gastvrijheid, en van jouw nasi Karin, super lekker.
Hartstikke bedankt.....en tot de volgende keer!
Liefs Coert, Nancy en Nani
Geke van de Kamp
27-05-22 12:30:28
Wat hebben we genoten van ons verblijf bij Mas Karmel. We werden heel gastvrij ontvangen door Karin en Ron. De B & B, een ruim appartement, ziet er netjes uit en is gezellig ingericht met een eigen keuken en fijne badkamer. Het eten was heerlijk en de omgeving prachtig. We hebben veel gewandeld en gefietst, kortom, het was een topvakantie. Voor herhaling vatbaar!

Wouter en Geke
Rob en Yvonne Degen
24-05-22 21:33:14
Beste Karin en Ron,
Wat een wereld plek om vakantie te vieren. We hebben op de camping in de "de waard tent" geslapen. Deze staat op een prachtige plek waar je volop van het uitzicht kunt genieten. Heerlijk geslapen op lekkere matrassen.
Niet alleen Wij hebben ontzettend genoten van jullie prachtige plek, ook onze hond had het heerlijk en genoot volop van haar vrijheid.
Dank voor jullie gastvrijheid, wij komen graag terug.
Lieve groetjes, Rob en Yvon en een dikke knuffel van Bo